Algemene voorwaarden voor de aankoop van goederen van Esra Cantekin Beauty

1. Toepassingsgebied van de algemene voorwaarden

Alle leveringen en diensten die Esra Cantekin beauty (hierna “ESRA CANTEKIN BEAUTY” genoemd) biedt in verband met de verkoop en levering van goederen uit de online shop, worden uitsluitend uitgevoerd op basis van deze algemene voorwaarden.

2. Bestelling

2.1. De contractpartner van de koper: Esra Cantekin beauty, hekselbrink 194 7544bx 

2.2. Bij het plaatsen van een bestelling in de online shop, wordt het aanbod voor een contract gedaan door de koper zodra hij de bestelling van een product activeert. Na ontvangst van de bestelling ontvangt de klant een ontvangstbevestiging per e-mail. De bevestiging per e-mail over de ontvangst van de bestelling vormt geen verklaring van acceptatie.Het koopcontract wordt alleen gesloten wanneer Esra Cantekin beauty de naam aangeeft. Dit gebeurt op de eerste van de twee datums, hetzij door de goederen te verzenden of door een verzendbevestiging per e-mail te verzenden.

2.3. De bestelde goederen worden geleverd afhankelijk van hun beschikbaarheid binnen de opgegeven levertijd. De leveringstermijn begint met de ontvangst van de betaling. Als betaling tegen factuur of onder rembours is overeengekomen, begint de levertijd met de acceptatieverklaring van Esra Cantekin beauty. Als de goederen niet beschikbaar zijn, wordt de koper onmiddellijk op de hoogte gebracht en wordt elke betaalde vergoeding onmiddellijk terugbetaald.

Als de leveringstermijn – of een respijtperiode vanwege overmacht of andere redenen waarvoor Esra Cantekin beauty niet verantwoordelijk is (bijv. Uitstel van leveranciers ondanks voldoende voorraad door Esra Cantekin beauty niet redelijk is voor de klant, kan hij dit onmiddellijk doen Annulering van het contract door middel van een verklaring in tekstvorm (fax, brief of e-mail). Andere wettelijke rechten van de klant blijven onaangetast.

2.4. De productbeschrijvende informatie, in het bijzonder illustraties, tekeningen, beschrijvingen, meet- en gewichtsgegevens zijn niet bindend voor zover de geleverde goederen slechts onbeduidend (bijv. Vanwege productie) van deze informatie afwijken. Kleurafwijkingen van de goederen die op de website worden getoond, zijn om technische redenen.

3. Betalingsvoorwaarden, levering, verzendkosten

3.1 De getoonde prijzen zijn inclusief de wettelijke btw en verzendkosten. De totale prijs van de goederen inclusief verzendkosten wordt in de winkelwagen vermeld voordat u de bestelling plaatst.

3.2 Levering 

binnen in de artikelbeschrijving aangegeven levertijd. Als er meerdere artikelen worden besteld, is de langste levertijd bepalend.

3.3 Naast de waarde van de goederen zijn de onderstaande verzend- en verpakkingskosten van toepassing. In eerste instantie zijn dit de kosten van een retourzending door de klant 

Retourkosten wordt niet vergoed. 

  1. Boekingen binnen EU 

Start vanuit Enschede reist Esra Cantekin na een afstand van 60 km.

Reiskosten worden in rekening gebracht (afhankelijk van afstand bestemming)

Aantal personen boeking minimaal 4 max 8 personen.

5.0 Annulering boeking

Afspraak annuleren binnen 2 maanden doorgeven.

Volledige aanbetaling wordt niet vergoed / terug gestort. 

5. Te laat komen

Als je te laat komt of niet opdaagt tijdens je afspraak dan worden de kosten (dienst die je hebt geboekt bij ESRA CANTEKIN) in rekening gebracht.